Reizen en activiteiten

Het verhaal achter de wijn beklijft het best indien u de wijngaarden bezoekt en rechtstreeks met de wijnmaker in gesprek bent. Zou het niet leuk zijn om de wijnmaker van Viņa Caliterra uit Colchagua Vallei in Chili zijn verhaal te horen vertellen. Of tijdens een BBQ in de uitlopers van Andes de mooiste Malbec uit Argentinië te proeven.

Of dichter bij huis, een bezoek aan de bodega en wijngaarden van Pago de Cirsus in Navarra Spanje en tijdens een wijnmakersdiner meer te weten komen over het verhaal van de wijn. Of in Jerez de la Frontera in Spanje opnieuw kennis te maken met de veelzijdige wereld van de Sherrywijnen.

Misschien wilt u liever eerst in uw eigen omgeving kennis maken met de wijnen van Vino Latino. Wilt u een proefdoos van 12 wijnen samenstellen, wilt u een proeverij onder begeleiding van een vinoloog, wilt u in enkele avonden meer te weten komen over de spaanstalige wijnlanden of heeft u nog een ander idee? Stel uw vraag of doe uw verzoek per email naar info@vinolatino.nl of bel met 06 42526861.